Gecenin Karanlığında Kanala Savruldu
Kaza, saat 03.00 sıralarında Salihli'nin Kemerdamları Mahallesi'nde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Şerif Ç. (32) idaresindeki 35 LK 635 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu savrularak yol kenarında bulunan drenaj kanalına uçtu. Araçta bulunan 7 kişi, çarpmanın şiddetiyle hurdaya dönen otomobilin içinde sıkıştı.
Hastaneden Acı Haberler Geldi
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar ambulanslarla Salihli'deki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Ancak acı haberler peş peşe geldi; Salihli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 8 yaşındaki Nasıf Çalış ve özel bir hastanede tedavi altına alınan 26 yaşındaki Hakan Sey, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Yaralıların Hayati Tehlikesi Sürüyor
Kazada yaralanan sürücü Şerif Ç. ile araçtaki Gülümser Ç. (28) ve Suna Güneş S.'nin (24) tedavileri devam ederken, durumları daha ağır olan 5 yaşındaki Senay Ç. ve 18 yaşındaki Filiz A. Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi.
Jandarma ekipleri, iki ocağa ateş düşüren kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Profesyonel ekiplerce kanal içinden çıkarılan otomobil, incelemelerin ardından otoparka çekildi.



