11:54 GÜNDEM

Antalya'da yaşayan Ozan Kuşçu, arkadaşlarıyla girdiği iddia üzerine yaklaşık 700 çivinin bulunduğu tahtanın üzerine yatıp, 100 kilogramlık ağırlık kaldırdı. İddiayı kazanan Kuşçu, çivilerin sırtına batması nedeniyle tetanos aşısı oldu.

11:52 GÜNDEM

Yapılan operasyonda 14 doktor, 17 hemşire ve 8 hasta bakıcı olmak üzere 41 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanların yenidoğan ünitelerine usulsüz bir şekilde bebek sevk ettiği belirtilidi.

11:48 GÜNDEM

Antalya İl Jandarma Komutanlığı, bilişim sistemlerini kullanarak nitelikli dolandırıcılık suçunu işleyenlere yönelik olarak 13 ilde düzenlenen operasyonda 48 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerin, güven sağlamak amacıyla sahte TURSAB belgesi kullandıkları ve villalarının sahibiymiş gibi bu villaları kiralamak isteyen 110 vatandaşı, 500 milyon lira dolandırdıkları ortaya çıktı.

11:45 GÜNDEM

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu toplantısı başladı. Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen genel kurula, kulüp başkanı Ali Koç, yönetim kurulu üyeleri, YDK başkan adayları Şekip Mosturoğlu, Sevil Becan, Nihat Tokat ve YDK üyeleri katıldı.

11:44 DÜNYA

Ekvador ordusundan yapılan açıklamada, Amazon Ormanları'nda düşen helikopterde bulunan 5 asker ile 3 sivilin yaşamını yitirdiği belirtildi.

11:39 EKONOMİ

Küresel pay piyasaları, yoğun veri gündemi ve açıklanan şirket bilançolarının takip edildiği haftayı pozitif seyirle tamamlarken, gelecek hafta gözler ABD Merkez Bankasının (Fed) faiz kararı ile Fed Başkanı Jerome Powell'ın sözle yönlendirmelerine çevrildi.

11:35 GÜNDEM

Kocaeli'nin Gölcük ilçesi D-130 Karayolu'nda seyir halinde olan benzin yüklü tanker, önce üst geçit köprüsüne ardından ise 3 araca çarptı. Tankerin çekici kısmı koparken benzin ise yola saçıldı. Patlama riskine karşı yolun iki şeridi de trafiğe kapatılırken, çevredeki evlerde tahliye edildi.

11:32 GÜNDEM

İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı bugün yapılacak. Meral Akşener'in yeniden aday olmayacağını açıkladığı kurultayda 4 aday genel başkanlık için yarışacak. Salona seyirci alınmayacak.

11:30 GÜNDEM

Sivas'ta vücudundaki tümöral yapılar nedeniyle bir ağaca bağlanıp ölüme terk edilen ve yağmur altında aç ve susuz halde bulunan eşek, Osmaniye'deki Emekli Hayvanlar Çiftliği'ne transfer edildi. 'Kadife' ismi verilen eşeğin tedavi süreci başlatıldı.

10:50 GÜNDEM

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı genelgesi ile mevsimlik tarım işçileri ile ailelerinin çalışma ve yaşam koşulları yeniden düzenlendi.