AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Kocaeli'de önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, basın toplantısında yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

Şu anda çalışmalarımız Türkiye Buluşmaları ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. İllere gittiğimizde bizler MKYK üyelerimiz ile faaliyet yürütürken ilçelerde faaliyetlerini yürütüyor.

"EN ÖNEMLİ GÜNDEMİMİZ"

Bu çerçevede iç ve dış politikadaki faaliyetlerimizi vatandaşlarımıza anlatıyoruz. En önemli gündem maddelerimizden biri tabii ki Terörsüz Türkiye hedefi. Bunun için yapılan çalışmalarımızı anlatıyor ve vatandaşlarımızın sorularına kaygılarına cevap veriyoruz. Vatandaşlarımızı dinlemeye dönük programlar oluyor bunlar.

"ELEŞTİRİLERİN BAŞIMIZIN ÜZERİNDE YERİ VAR"

Sayın cumhurbaşkanımızın şehit ailelerine yazdığı mektubunu ulaştırmak için teşkilatlarımız yoğun faaliyet gerçekleştiriyor. AK Parti teşkilatı 7 gün 24 saat olacak şekilde belli bir eylem programı ile yaz döneminde gerçekleştirdi ve bundan sonrasında da gerçekleştirecek. Vatandaşlarımızın eleştirilerinin taleplerinin başımızın üzerinde yeri var.

Onlardan gelenler merkezde bir dataya dönüştürülüyor ve daha sonra genel başkanımıza iletilecektir. 25 Şubat günü bizler İstanbul'da olacağız ve 26 Şubat günü büyük program genel başkanımızın katılımı ile gerçekleşecek.

Kocaeli'de kayıp olarak aranan eski muhtar varilin içinde ölü bulundu
Kocaeli'de kayıp olarak aranan eski muhtar varilin içinde ölü bulundu
İçeriği Görüntüle

'KONUTLARIN TESLİMİ MÜMKÜN DEĞİL' DEMİŞLERDİ...

Sayın Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi depremle ilgili önümüze gelen tablo, yüzyılın depremi olarak değerlendirilen asrın felaketi.Asrın felaketinde "konutların teslimi mümkün değil" denirken Türkiye büyük bir başarıya imza atarak bunu gerçekleştiriyor. Dün 300 bin konutu teslim ettik.

Her toplantımızda cumhurbaşkanımız deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını hatırlatmakta. Türkiye bir kere daha bütün dünyaya hangi yarayı alırsa alsın ayağa kalkabileceğini göstermiştir.

"TERÖRSÜZ TÜRKİYE BİR DEVLET POLİTİKASI HALİNE GELMİŞTİR"

Terörsüz Türkiye buluşmalarında mesajlarımız kuvvetli şekilde veriyoruz. Sayın Cumhurbaşkanı'mızın talimatı ile terörsüz Türkiye bir devlet politikası haline gelmiştir. Terörsüz Türkiye Terörsüz Bölge surecinin referansı haline gelecektir.

"PAZARLIK SÖZ KONUSU DEĞİLDİR"

Geçmişteki gelişmelere bakılınca Terörsüz Türkiye stratejik, doğru bir adımdır. Emperyalist planlamalar ile daha çok istikrarsızlaştırmak isteyenler karşısındaki referans büyük bir cevap vermedir. Kötücül planlara karşı Türkiye'nin kendi iradesi ile ortaya koyduğu yaklaşımdır. Devletin niteliği ve milletin değerleri konusunda herhangi bir pazarlık söz konusu değildir.

Bu herkesin faydasına olan gelişmelerdir. Yakın bölgemizde insanları birbirine düşürmeye çalışanlar bu bölgelere sömürge olarak bakarken biz tüm etnik ve mezhebi unsurlara kardeşlik gözü ile bakıyoruz. Türkiye'de ikinci sınıf vatandaş yoktur, herkes ev sahibidir.

Bugün net şekilde görüyoruz ki her kim Terörsüz Türkiye sürecinin önüne geçmek için silah bırakma konusunda geciktirme mesajı veriyor, görüyoruz ki emperyalizm Siyonizm ile yanaşık düzende duruyor. Bu sabotajlara karşı geçmişten idmanlıyız, niyetlerini amaçlarını görüyoruz.

ÖZGÜR ÖZEL'E TEPKİ

CHP Genel Başkanı Özel'in son bir kaç haftadır Sayın Cumhurbaşkanımıza dönük sürekli olarak tekrar ettiği çirkin ve yakışıksız ifadeler. Biz Özel'in kendi partisiyle uğraşmak olduğunu değerlendiriyoruz. CHP gibi köklü bir partinin her tarafından bu kadar skandallar patlarken CHP Genel Başkanı ne yapmaktadır. Tabloya baktığınız konunun bizimle alakası yok. Bir takım CHP'liler bir takım CHP'lileri şikayet etmiş, yargı da konuya el atmış. Sayın Özel'e baştan beri şunu söyledik, Özel'de çok ciddi bir siyasi navigasyon sorunu var. CHP'ye söylemesi gereken sözleri bize söylüyor.

CHP'ye oy vermiş insanlarımızın hak etmediği bir noktaya geldi CHP. Bu konunun bizimle hiçbir ilgisi yok. Şikayet edenler AK Partililer değil, CHP'lilerdir. Bu kongreden beri şikayetleri yapanlar da onlar. Yargı bu konuya el atmış. Bu çirkin ifadeler hadleri değil. Cumhurbaşkanımız kırmızı çizgimizdir, bu hadsiz ifadeleri kabul etmeyiz.