İzmir'de müşteri görünümlü gaspçı Delil Aysal (19) tarafından tabanca ile vurularak öldürülen Oğuz Erge'nin (44) ölümü henüz hafızalardan silinmezken, farklı bir olay da Aydın'ın Efeler ilçesinde yaşandı. Aydın'da taksicilik yapan Mehmet Cihan, önceki gün gece saat 03.45 sıralarında müşteri aldı.Taksiciye küfür eden kadının kimliği belli oldu! Şoför Mehmet Cihan ilk kez konuştu!

Taksiye binen müşteriler sürücüye zor anlar yaşattı. Ön koltukta oturan bir kadın müşteri önce taksiciye küfür etmeye başladı. Taksi sürücüsü Cihan, araç içerisinde bulunan kameranın kayıtta olduğunu kadın yolcuya bildirip küfür etmemesi konusunda uyardı.Taksiciye küfür eden kadının kimliği belli oldu! Şoför Mehmet Cihan ilk kez konuştu!

SENİN GİBİ TAKSİCİLERİ VURUYORLAR
Buna rağmen kadın yolcu küfürlerine devam ederek, "Senin gibi taksicileri arkadan vuruyorlar ya, vursunlar. Senin gibi adamları vursunlar" dedi. Küfür ve hakaretler karşısında taksicinin de sabırlı tavırları kameraya yansıdı. Taksi şoförü Mehmet Cihan''ın sabırlı ve kibar davranışları dikkat çekti.Taksiciye küfür eden kadının kimliği belli oldu! Şoför Mehmet Cihan ilk kez konuştu!

MEYHANECİ ÇIKTI
Taksi şoförü Mehmet Cihan'a hakaretler yağdıran kadının kimliği belirlendi. Görüntüleri büyük tepki çeken kadının Aydın'da meyhane işleten M.N.Ç. olduğu tespit edildi.Taksiciye küfür eden kadının kimliği belli oldu! Şoför Mehmet Cihan ilk kez konuştu!

POLİSE GİDİP ŞİKAYETÇİ OLDU
Yaşanan olayın ardından Efeler İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi Amirliğine giden taksici Cihan, ifade vererek kendisine tehdit ve hakaret eden kadından şikayetçi oldu. Karakol çıkışı açıklama yapan Cihan, "2 tane çocuğumun rızkını kazanmak için mücadele veriyorum. Sonucu bu olmamalı bence" dedi.

Taksiciye küfür eden kadının kimliği belli oldu! Şoför Mehmet Cihan ilk kez konuştu!

SONUMUZ İZMİR'DEKİ ARKADAŞIMIZ GİBİ OLMASIN
Sonlarının İzmir'deki arkadaşları gibi olmamasını istediklerini ifade eden Cihan, "Yolcu olarak bindi, sonrasında çirkinleşti. Sonra sosyal medyadaki o olay oldu. Ben çok üzüldüm. Korktuk tabii. Sonuçta 3 gün önce İzmir'de bir tane arkadaşımız vefat etti.

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, Gabby Williams'ı transfer etti Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, Gabby Williams'ı transfer etti

Taksiciye küfür eden kadının kimliği belli oldu! Şoför Mehmet Cihan ilk kez konuştu!

Bir tedbir alınmasını istiyoruz, daha başka canlar yanmadan. Şimdi ben normal ifademi verdim. Şikayetçi oldum. Kanun ne gerekiyorsa o yapılacak. Sonumuzun İzmir'deki arkadaşımızın olduğu gibi olmasını istemiyoruz. Sonuçta onun 2 tane çocuğu vardı, benim de 2 tane çocuğum var.

Taksiciye küfür eden kadının kimliği belli oldu! Şoför Mehmet Cihan ilk kez konuştu!

En önemli konu yaptığı hakaret değil. Bana ettiği küfürler değil. Şahsıma ettiği küfür tabii ki önemli. Herkes hayatta namusu şerefi için yaşıyor ama bana ettiği küfür de değil. Sonuçta inerken yaptığı söylemler. Baktığınızda 2 çocuklu bir can gitti. Öldürüldü. Neden öldürüldü? Para için öldürüldü.

Editör: UHA HABER MERKEZİ