Sivas’ta gece saatlerinde meydana gelen feci trafik kazası, bir aileyi yasa boğdu. Kontrolden çıkarak şarampole yuvarlanan otomobilde can pazarı yaşandı.
Kontrolden Çıkan Araç Şarampole Uçtu
Olay, saat 23.30 sıralarında Sivas-Kayseri kara yolu üzerindeki Söğütçük köyü mevkisinde gerçekleşti. Şarkışla ilçesinden Sivas istikametine seyir halinde olan Alparslan Kelkit (34) yönetimindeki 58 ND 936 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki ağaca çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan araç şarampole devrildi.

AFAD ve Sağlık Ekipleri Seferber Oldu
Kazanın ihbar edilmesi üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, jandarma ve AFAD ekibi sevk edildi. Ekiplerin yaptığı incelemede, araçta yolcu olarak bulunan Hasan Karapınar (57)’ın olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi.
Otomobil içerisinde sıkışan;
-
Sürücü Alparslan Kelkit (34),
-
Rukiye Karapınar (53),
-
Yusuf Talha Karapınar (14),
-
Rabia Sümeyye Karapınar Kelkit (30)
AFAD ekiplerinin titiz çalışması sonucu bulundukları yerden çıkarıldı.

Yaralılar Tedavi Altında
Olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından yaralılar, ambulanslarla Sivas’taki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayatını kaybeden Hasan Karapınar’ın cenazesi ise otopsi işlemleri için morga götürüldü.
Jandarma ekipleri kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.




