YENİ Parti İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, partisinin Ümraniye İlçe Başkanlığı binasının açılış töreninde vatandaşlara seslendi. İstanbul genelindeki 39 ilçe arasında ilk açılışı Ümraniye’de gerçekleştirdiklerini ifade eden Çelik, partisinin kuruluş sürecine, Türkiye'deki siyasi dinamiklere ve gelecek hedeflerine ilişkin kritik değerlendirmelerde bulundu.

Milleti Seçeneksiz Bırakmak İstediler

Demokratik bir Türkiye ve Cumhuriyet değerlerini geleceğe taşıma mücadelesi verdiklerini vurgulayan Çelik, iktidarın muhalefeti dizayn etme çabası içerisinde olduğunu iddia etti. Çelik, "Bizim mücadelemiz 86 milyonun barış, kardeşlik ve eşitlik içinde yaşaması mücadelesidir. Türkiye'de ortaya çıkan değişim talebini bastırmaya çalıştılar. Tek bir amaçları vardı: Milleti seçeneksiz bırakmak ve kendi kontrollerinde bir muhalefet yaratmak" dedi.

Uzman Çavuşlardan Ankara’ya 349 Kilometrelik Yürüyüş: Söz Değil Kanun İstiyoruz
Uzman Çavuşlardan Ankara’ya 349 Kilometrelik Yürüyüş: Söz Değil Kanun İstiyoruz
İçeriği Görüntüle

Sandıktan Milletin İradesi Çıkacak

Partisinin halkın iradesiyle kurulduğunu belirten Çelik, konuşmasını şu sözlerle tamamladı: "Sizler yılmadınız, büyük bir yürüyüş başlattınız ve o yürüyüşün bir parçası olarak YENİ Parti doğdu. YENİ Parti'yi kuran da, bütçesini oluşturan da, iktidara taşıyacak olan da millettir. Bir pazar günü sandık milletin önüne gelecek ve sandıklardan milletin iradesi ile YENİ Parti'nin iktidarı çıkacak. YENİ Parti emeklinin, emekçinin, memurun, gençlerin ve kadınların yeni partisidir."