Son birkaç gündür FETÖ'de ilginç açıklamalar geliyor. Bunlardan biri yeğen Ebu Seleme Gülen'e aitti. Teröristbaşının Pensilvanya'daki karargahtan kaçırıldığını iddia etmişti. Gülen, örgütün vitrin isimlerinden biri olan eski NBA oyuncusu Enes Kanter'in açıklamaları da onunki kadar ilginç...

KANTER'İN ASLINDA SÖYLEMEK İSTEDİĞİ NE?

Safiye Soyman'ın oğlu hayatını kaybetti Safiye Soyman'ın oğlu hayatını kaybetti

Özetle örgüt tabanında zenginliğinin konuşulduğunu ancak 110 milyon dolarlık servetini 15 Temmuz sonrası süreçte örgütün ayakta kalabilmesi için bağışladığını belirtiyor. Peki kendini teröristbaşının manevi oğlu ilan eden Kanter'in aslında söylemek istediği ne?

KANTER DOLANDIRILDI MI?

İlk ihtimal Kanter'in tıpkı Hakan Şükür gibi ama daha uygun bir dille örgüt tarafından dolandırıldığını yani parasını örgüte kaptırdığını dile getiriyor. Bu ihtimali kuvvetlendiren şeyse FETÖ'nün eski futbolcusu Hakan Şükür'ün de daha önce aynı akıbet uğramış olduğu gerçeği. O da örgütteki bir takım isimlerin kendisini dolandırdığını dile getirmişti.

ÖRGÜT ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR

Ancak Kanter'in açıklamasına alternatif başka anlamlar da yüklemek mümkün. Örgütün zor günler geçirdiği teröristbaşının yeğeni Ebu Seleme Gülen'nin açıklamalarında var.

Editör: UHA HABER MERKEZİ