Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, İstanbul Rami Kütüphanesi’nde düzenlenen Rami Çocuk ve Sanat Bienali Açılış Programı’nın ardından dijital medya hesabı üzerinden anlamlı bir paylaşım yaptı. Açılış töreninden renkli karelerin ve video görüntülerin yer aldığı paylaşımda, çocukların sanatla buluşmasının ve kültürel aidiyetin önemi üzerinde duruldu.

Kendi Kahramanlarımızı Sunmalıyız

Emine Erdoğan, paylaşımında toplumsal hafızanın kuşaktan kuşağa aktarılmasının hayati bir önem taşıdığını ifade ederek şu sözlere yer verdi:

"Unutmayalım ki kendi hikayesini çocuklarına anlatamayan toplumlar, başkalarının hikayelerinde kaybolur. Ve bir medeniyet çocuklarına kendi kahramanlarını sunabildiği ölçüde varlığını sürdürebilir."

Site Yönetimlerinde Keyfi Zam Dönemi Kapanıyor: TBMM'den Yeni Düzenleme
Site Yönetimlerinde Keyfi Zam Dönemi Kapanıyor: TBMM'den Yeni Düzenleme
İçeriği Görüntüle

Bienal kapsamında çocukların ortaya koyduğu sanatsal çalışmaların, köklü bir medeniyetin izlerini taşıdığına dikkat çekilen paylaşım, kısa sürede büyük ilgi gördü.