Musiki Dolu Bir Akşam

Ankara’nın kültür sanat hayatına anlamlı bir katkı sunan Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Emeklileri Derneği, Türk Müziği Korosu ile muhteşem bir konsere imza atmaya hazırlanıyor. Sanatın birleştirici gücünü emeklilik döneminde de sürdüren koro üyeleri, uzun süredir devam eden titiz çalışmalarını izleyicilerin beğenisine sunacak.

emekli-bankaciler-musikisi

Şef Tolga Yaşar Yönetiminde Dev Kadro

Türk Müziği’nin seçkin eserlerinden oluşan zengin bir repertuvarın seslendirileceği gecede, koro şefliğini Tolga Yaşar üstleniyor. Gecenin sunumunu ise Güler Birincibubar gerçekleştirecek. Nota ve nağmelerin buluşacağı bu özel davette, geleneksel Türk müziğinin en nadide örnekleri dinleyicilerle paylaşılacak.

merkez-bankasi-emeklileri-sahne-aliyor

Adres: Yaşar Kemal Kültür Merkezi

Konser, Çankaya Belediyesi’nin önemli sanat duraklarından biri olan Oran Mahallesi’ndeki Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Tüm hazırlıkların tamamlandığı etkinlik, sanatseverlere nezih bir ortamda musiki keyfi yaşatmayı hedefliyor.

emekli-bankacilar-korosu

Etkinlik Detayları: