Körfez'de 11 Bin Denizcinin Tahliyesi Durduruldu
Körfez'de 11 Bin Denizcinin Tahliyesi Durduruldu
İçeriği Görüntüle

Ankara siyasetinde uzun süredir konuşulan transfer hamlesi resmiyet kazandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda muhalefet saflarından ayrılan üç belediye başkanının AK Parti'ye katıldığını duyurarak rozetlerini taktı. Bu isimler arasında en dikkat çekeni olan Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, katılım sonrası ilk kez konuştu.

kecioren-belediye-baskani-ak-partiye-gecti-2

Daha Güçlü Hizmet İçin Bu Kararı Aldık

Törenin ardından resmi sosyal medya hesabı üzerinden geniş kapsamlı bir bildiri yayımlayan Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, kararının gerekçesini ilçeye daha fazla yatırım ve imkan sağlamak olarak açıkladı. Özarslan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bugün aldığımız kararın merkezinde Keçiören’imiz, Ankara’mız ve aziz milletimiz bulunmaktadır. Hizmet yolculuğumuza bundan böyle AK Parti çatısı altında devam edeceğiz. Bu kararı Keçiören’e daha güçlü hizmet etme, ilçemizin ihtiyaçlarını daha hızlı karşılayabilme ve milletimizin beklentilerine daha geniş imkânlarla cevap verebilme iradesinin sonucu olarak görüyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ortaya konulan eser ve hizmet siyasetinin bir parçası olmaktan onur duyuyorum."

Belediyenin Kapısı Herkese Açık Kalacak

Siyasi kulvar değişikliğinin hizmet kalitesini ve eşitlik ilkesini etkilemeyeceğini belirten Özarslan, Keçiören halkına ayrımcılık yapılmayacağının güvencesini verdi: "Bize oy veren ya da vermeyen, geçmişte farklı siyasi tercihlerde bulunan bütün hemşehrilerimiz bizim için aynı derecede kıymetlidir. Bugüne kadar hiçbir vatandaşımızı birbirinden ayırmadık; bundan sonra da ayırmayacağız. Bugün yeni bir sayfa açıyoruz; ancak Keçiören’e verdiğimiz sözler, taşıdığımız sorumluluk ve hizmet anlayışımız değişmiyor. Rabbim çıktığımız bu yeni yolda bizleri mahcup etmesin."