“Yarın okullar Tatil mi?” sorusunun yanıtı, İstanbul’da başlayan kar yağışı sebebiyle merak konusu oldu. Ülke genelinde soğuk hava dalgası ve sert hava koşulları devam ederken kar tatili olan iller araştırılıyor. Peki; Yarın okullar tatil mi? 10 Ocak 2024 Çarşamba İstanbul’da Yarın Okullar Tatil Olacak mı, Valilik açıklaması geldi mi? İşte yanıtı.

AKOM'DAN UYARI

AKOM hava koşulları konusunda uyarıda bulundu. Hava sıcaklıklarının bu akşam saatlerinden itibaren 8 ila 10 derece birden düşmesinin tahmin edildiği kaydedilen açıklamada, İstanbul'da kış değerlerine gerileyecek sıcaklıklarla sağanak geçişlerinin yaşanacağı anlatıldı.

Açıklamada, hafta boyunca görülecek yağışların şehrin kuzey ve yüksek bölgelerinde karla karışık yağmur ve zaman zaman kar şeklinde etkili olmasının beklendiği aktarıldı.

YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

İstanbul'da 10 Ocak Çarşamba günü okulların tatil edilip edilmeyeceğine ilişkin henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Meteorolojik Uyarı Marmara ile Kuzey Ege Kıyılarında Kuvvetli Rüzgar ve Fırtınaya Dikkat!

İSTANBUL İÇİN SARI KODLU UYARI

Meteoroloji'den yapılan sarı kodlu uyarıda; İstanbul'da rüzgarın, yarın sabah saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve zaman zaman fırtına (50-80 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor. İstanbul valiliği de vatandaşları dikkatli ve tedbirli olunmaları yönünde uyardı.

3 BÜYÜKŞEHİRDE DE YAĞIŞ BEKLENİYOR

Meteoroloji'nin hava durumu tahminine göre 3 büyükşehirde haftanın ilk üç günü yağışlı geçecek.

Ankara'da bugün ve yarın kuvvetli yağış etkili olacak. Çarşamba günü karla karışık yağmur beklenirken hava sıcaklığı 5 dereceye düşecek.

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! "2 kişiyle irtibat kuruldu" İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! "2 kişiyle irtibat kuruldu"

İstanbul'da yarın Anadolu yakasında kuvvetli yağış görülecek.

İzmir'de 3 gün yağmur etkili olacak, sıcaklık 9 dereceye kadar inecek.

Sıcaklıkların 5 ila 8 derece düşüp kar değerlerine ineceğine dikkat çekilen açıklamada, yarın kentin yüksek kesimlerinde, 10 Ocak Çarşamba ise kent genelinde kar yağışının beklendiği vurgulandı.

Açıklamada, İBB'nin kışa hazırlık çalışmalarının tamamlandığı, kış şartlarıyla mücadele çalışmalarında 12 bine yakın personelin ve 3 binden fazla iş makinesinin görev yapacağı vurgulandı.