Kulislerdeki iddiaya göre Kılıçdaroğlu'na yakınlığıyla bilinen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in üzeri çizildi yerine aday olarak Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın adı geçmeye başladı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde aday belirleme gerilimi giderek tırmandı. Ekrem İmamoğlu'nun gölgesinde kalan Özgür Özel en kritik bölgelerde bile aday konusunda kriz yaşadı. Ekrem İmamoğlu'nun aday seçiminde baskın rol oynaması nedeniyle 'kardeş gibiyiz' diyen ikili arasında gerilim tırmandı.Tunç Soyer’in üzeri çizildi: İşte CHP kulislerinde konuşulan isim: Gözler PM’de!

ABD Federal Havacılık İdaresi, Boeing hakkında yeni soruşturma başlattı ABD Federal Havacılık İdaresi, Boeing hakkında yeni soruşturma başlattı

ÖZEL YETKİ İSTEDİ, RET YEDİ!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kadıköy ve Çankaya gibi bölgelerde hala aday açıklayamayan Özgür Özel, PM'den adayları belirleme konusunda özel yetki almak için kolları sıvadı. Ancak Ekrem İmamoğlu'na yakın isimlerin bulunduğu PM'nin özel yetki vermeyişi karşısında şoka uğradı. Kılıçdaroğlu'na söylediği "Sahalara inin bize destek olun" ricası da olumsuz karşılık alan Özel, iyice köşeye sıkıştı.Tunç Soyer’in üzeri çizildi: İşte CHP kulislerinde konuşulan isim: Gözler PM’de!

Bugün ise gözler saat 18'de yapılacak PM toplantısındaydı.Tunç Soyer’in üzeri çizildi: İşte CHP kulislerinde konuşulan isim: Gözler PM’de!

İZMİR ADAYI BUGÜN BELLİ OLACAK

MYK'da yapılacak İzmir Büyükşehir Belediyesi aday adayları ve ilçe belediye aday adaylarının belirlenmesi toplantısının ardından PM'de yapılacak oylama ile adayların belirleneceği açıkladı.Tunç Soyer’in üzeri çizildi: İşte CHP kulislerinde konuşulan isim: Gözler PM’de!

TUNÇ SOYER'İN ÜZERİ ÇİZİLDİ!

Kulislerde ise Tunç Soyer'in aday gösterilmeyeceği iddiası konuşulmaya başlandı. CHP kulislerinde öne çıkan isim ise Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'dı.Tunç Soyer’in üzeri çizildi: İşte CHP kulislerinde konuşulan isim: Gözler PM’de!

Parti içerisinde Soyer'e yönelik tepkinin artması ve Soyer'in Kılıçdaroğlu'na olan yakınlığı nedeniyle Özel tarafından üzerinin çizildiği iddiaları da ortaya atıldı. Hatta Cemil Tugay, MYK öncesi Özgür Özel ile bir görüşme bile yaptı…Tunç Soyer’in üzeri çizildi: İşte CHP kulislerinde konuşulan isim: Gözler PM’de!

KADIKÖY VE ÇANKAYA HALA BELİRSİZ!

Partide yapılan son toplantıda 8'i büyükşehir, 209 seçim çevresinde adayları kararlaştırıldı.Tunç Soyer’in üzeri çizildi: İşte CHP kulislerinde konuşulan isim: Gözler PM’de!

Ancak Ankara'nın Çankaya ve İstanbul'un Kadıköy ilçeleri için adayları hala açıklanmamış oluşu, partideki krizin kanıtıydı...