İstanbul'un en işlek arterlerinden biri olan Bomonti-Dolmabahçe Tüneli çıkışında sabahın ilk saatlerinde hareketli anlar yaşandı. Seyir halindeyken henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkan kamyonet, tünel çıkışındaki bariyerlere çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan araç, yol ortasında yan devrilerek trafiğin tamamen durmasına yol açtı.
Sürücü Kendi İmkanlarıyla Çıktı
Kazayı gören vatandaşların durumu derhal 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine olay yerine kısa sürede polis ekipleri sevk edildi. Kazadan mucizevi bir şekilde yara almadan kurtulan Doğukan A. isimli sürücü, aracın içerisinden kendi imkanlarıyla çıkmayı başardı. Sağlık durumu iyi olan sürücü, ekiplere kazanın oluş şekline dair bilgi verdi.
Trafik Çekici Yardımıyla Açıldı
Kaza nedeniyle tünel çıkışı çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı, bu durum bölgede uzun araç kuyruklarının oluşmasına neden oldu. Olay yerine gelen çekici yardımıyla devrilen kamyonet bulunduğu yerden kaldırıldı. Yolun temizlenmesi ve güvenliğin sağlanmasının ardından tünel çıkışındaki trafik akışı yeniden normale döndü. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.


