Pınar Mahallesi'nde Gece Saatlerinde Feci Kaza Meydana Geldi
İstanbul’un Sarıyer ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen feci trafik kazasında adeta can pazarı yaşandı. Edinilen bilgilere göre olay, saat 01.00 sıralarında Pınar Mahallesi Balabandere Sokak üzerinde meydana geldi. C.K. idaresindeki 34 ZZ **** plakalı otomobil, iddiaya göre sokağa giriş yaptığı esnada karşı yönden gelen ve sürücüsü henüz belirlenemeyen başka bir aracın sıkıştırması sonucu kontrolden çıktı.
Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, sokak üzerinde park halinde bulunan 6 ayrı araca ardı ardına çarparak durabildi.
Olay Yerine Çok Sayıda Ekipler Sevk Edildi
Kazanın şiddetiyle sokakta büyük gürültü koparken, mahalle sakinlerinin durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi yönlendirildi. Çarpışmanın etkisiyle otomobil sürücüsü C.K., araçta yolcu konumunda bulunan Y.K. ve park halindeki araçlardan birinin içerisinde oturan kimliği henüz belirlenemeyen bir vatandaş yaralandı.
Sağlık ekiplerinin kaza yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırılan yaralılardan sürücü C.K.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu ve durumunun ağır olduğu öğrenildi. Polis ekipleri kazaya sebebiyet verdiği öne sürülen diğer aracı tespit etmek ve olayla ilgili tahkikatı derinleştirmek üzere inceleme başlattı.



