'Kırgın Çiçekler, 'Baraj', 'Yasak Elma' ve 'Kopuk' gibi projelerde aldığı rollerle tanınanoyuncu Biran Damla Yılmaz, kariyenin yanı sıra özel hayatıyla da dillerden düşmüyor. 

"TATİLDE YALNIZ OLMAYABİLİRİM"

02Biran Damla Yılmaz

Son olarak 5. bölümüyle final yapan 'Kopuk' adlı yapımda yer alan ünlü oyuncu Biran Damla Yılmaz, geçtiğimiz günlerde 27'nci yaş gününü Etiler'deki bir mekânda arkadaşlarıyla birlikte kutlamış ve özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunmuştu. Yılmaz; "Bu yaz hem yurt içinde hem de yurt dışında tatil yaparak hakkını vereceğim. Tatilde yalnız olmayabilirim. Genç kadınım, tabii ki hayatımda birisi olacak" ifadelerini kullanmıştı.

BİKİNİLİ POZLARINI PEŞ PEŞE PAYLAŞTI

03Biran Damla Yılmaz

Son dönemin en çok konuşulan oyuncuları arasında yer alan Biran Damla Yılmaz'dan peş peşe tatil pozları geldi. Bikinili pozlarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan güzel oyuncuya binlerce beğeni ve yorum yağdı. 

"PROFİLİMDE TATİL SEZONUNU AÇIYORUM"

Samimi ve doğal halleriyle yoğun ilgi gören Yılmaz'ın güzelliği sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Yılmaz, sevenleriyle paylaştığı fotoğraflara; "Yeni yaşın vermiş olduğu yetkiye dayanarak, profilimde tatil sezonunu açıyorum" notunu düştü.

FİT FİZİĞİ DİKKAT ÇEKTİ

0405Biran Damla Yılmaz

IMF'den Türkiye ekonomisine övgü IMF'den Türkiye ekonomisine övgü

Plajda çekildiği pozlarını paylaşan güzel oyuncunun fit fiziği dikkatlerden kaçmadı. 

"BU NE GÜZELLİK?"

Tercih ettiği bikinisiyle kusursuz fiziğini gözler önüne seren Biran Damla Yılmaz'ın paylaşımlarına; "Tatilin tadını çıkar canım", "Çiçek gibi", "Bu ne güzellik?", "Çok çok iyi" gibi yorumlar geldi. 

Editör: UHA HABER MERKEZİ