Malatya'da 13 kişinin yaralandığı binaya ilişkin dava: "Belediyenin kontrol sorumluları asli kusurlu" Malatya'da 13 kişinin yaralandığı binaya ilişkin dava: "Belediyenin kontrol sorumluları asli kusurlu"

Kızılcık Şerbeti dizisinde Pembe Ünal rolünü oynayan Sibel Taşçıoğlu Kolçak Köstendil, son dönemin en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Performansıyla büyük beğeni toplayan başarılı oyuncu, çok genç yaşlardan bu yana ekranda yer alıyor. Daha önce Bir Zamanlar Çukurova, Medcezir ve Belalı Baldız gibi projelerde rol alan Sibel Taşçıoğlu Kolçak Köstendil, özellikle Medcezir'deki Nevin Koper rolüyle dikkat çekmişti. Başarılı oyuncu burada Mine Tugay'la da karşılıklı rol almıştı. Dizide Mine Tugay, Taşçıoğlu'nun hikayedeki oğluna manevilik annelik yapmıştı.

MİNE TUGAY'LA SİBEL TAŞÇIOĞLU'NUN ARASINDAKİ GERÇEK ŞAŞIRTTI

Medcezir dizisinde Nevin ve Ender rolleriyle kamera karşısına geçen Kızılcık Şerbeti'nin Pembe'si Sibel Taşçıoğlu Kolçak Köstendil ile Mine Tugay'ın, aslında konservatuvar yıllarından beri arkadaş olduklarını çok az kişi biliyor. İkisi de İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan iki isim, Medcezir'in 3. bölüm panayır sahnesi çekimlerinde bu pozu çekmişlerdi. Tugay selfieyi, "Konservatuvar arkadaşım" ifadesiyle paylaşmıştı.