İkizi Sevgi ile birlikte Metin Akpınar'ın kızı olduğu ortaya çıkan Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'nın 6 çocuğunun olduğunu söylemişti. Nebioğlu, "İkisi Almanya'daki evliliğinden. Dört kardeşim de benimle aynı kaderi yaşadı" demişti. Nebioğlu'nun annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için katıldığı Müge Anlı'nın programında bir erkek kardeşinin daha olduğu ortaya çıktı. Yayına bağlanan ve Suphiye Orancı'nın çocukluk arkadaşı olduğunu söyleyen bir izleyici "Suphiye asil narin bir arkadaşımdı, çok iyi bir kızdı. Düzgün bir aile yaşantısı yoktu, bir abisi vardı ama sahip çıkan yoktu. Erol mahallenin delikanlısıydı onunla sevgili olduk bir süre demişti. Erol'dan bir erkek çocuğu olduğunu duymuştuk sonra çocuğu Erol'un annesine eve bırakmış. Baba ismi olarak Erol'un adını vermesi buradan olabilir. Sonra aile mahalleden taşındı" dedi. Orancı'nın hapishaneye girmesine neden olan kişinin Ümit Besen olduğu iddia edildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Ümit Besen, "Bahsi geçen kadınla hiçbir bağım olmamıştır" dedi.

DİLARA'NIN BABASI YEŞİLÇAM YILDIZI

Yayına bağlanan Zeynep isimli bir izleyici Uğur Dündar'a babalık davası açan Dilara Gülatan'ın babasının ünlü Yeşilçam yıldızı olduğunu söyledi. Orancı'nın arkadaşı Zeynep, "89'da sinema sanatçısı Suphiye'ye doğum günü partisi düzenlenmişti. Ciddi bir beraberliği vardı. Dilara'nın babası bu kişi olabilir. Suphiye bana bu kişiden çocuğu olduğunu söylüyordu. Elit bir kadındı aradığını bulamıyordu, deniyordu olmuyordu. Bir şarkıcıyla da aşk yaşıyordu o sırada" ifadelerini kullandı.

Hazal Kaya'nın annesi Ayşegül Kaya'nın kiracı kavgası! Sesi sokakları inletti Hazal Kaya'nın annesi Ayşegül Kaya'nın kiracı kavgası! Sesi sokakları inletti

5. ÇOCUK İDDİASI

Dört kardeşin, anneleri tarafından bakıcıya terk edilmelerinden sonra Suphiye Orancı'nın arkadaşı bir kardeşin daha olduğunu söyledi. Orancı'nın arkadaşı 'Doğan erkek çocuğu Erol isimli kişiye bıraktı' dedi.