Londra'da 1984 yılında dünyaya gelen Aslı Enver, 12 yaşından sonra Türkiye'ye yerleşti. Annesinin yönlendirmesi ile Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi alan güzel oyuncu Aslı Enver, Haliç Üniversitesinin Tiyatro Bölümü'nü bitirdi.

Kavak Yelleri'nde hayat vermiş olduğu Mine karakteri ile yıldızı parlayan Enver'in ilk oyunculuk deneyimini 2002 yılında TRT'de yayınlanan Uzay Sitcomu dizisinde yaşadığı ortaya çıktı. Enver'in o yıllara ait görüntüleri ise sosyal medyada kısa sürede en çok konuşulan konular arasında yerini aldı.

Enver sonrasında Hayat Bilgisi, Suskunlar, Kayıp, Bana Artık Hicran De, Mutlu Ol Yeter, Kış Güneşi, İstanbullu Gelin ve Babil dizilerinde yer aldı. Tamam mıyız? Kardeşim Benim, Öteki Taraf gibi projelerde rol alarak kariyerinde büyük bir başarı elde etti. Ünlü oyuncu reklam filmlerinde de boy gösterdi.

Güzel oyuncu, geçtiğimiz yıllarda verdiği röportajında disleksi, yani okuma bozukluğu olduğunu açıklamıştı. Senaryo okurken zorlandığından bahseden güzel oyuncu, "Senaryoların altını çize çize okuyorum. Tabletten bir şey okurken de aynısını yapıyorum. Bu gerçekten çok zor. Bazen senaryoları tabletten sesli okutarak dinliyorum. Bu sefer de tonlamalar aynı olduğu için duygu bana geçmiyor." demişti.

İmamoğlu duyurdu: Ücretsiz HPV aşısı uygulaması başlıyor İmamoğlu duyurdu: Ücretsiz HPV aşısı uygulaması başlıyor

İşte Aslı Enver'in rol aldığı Uzay Sitcomu dizisindeki halleri;