Küçükçekmece’de Kanarya Mahallesi Saka Kuşu Sokak'ta saat 12.30 sıralarında tüm mahalleyi ayağa kaldıran bir olay yaşandı.
Otomobille sokağa giren şüpheliler, apartman önünde bekleyen 2 arkadaşa henüz bilinmeyen bir nedenle silahla ateş açıp kaçtı. 19 yaşındaki Ahmet Karadağ korkutan saldırıda bacağından yaralandı.
Polis ekipleri sokağı emniyet şeridiyle kapatarak incelemelerde bulundu. Ekipler incelemede 5 adet boş kovan boş bulurken, polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
'SESLERİ DUYDUK KOŞTUK'
Yaralı Ahmet Karadağ'a yardım eden Ramazan Tokşak korku dolu o anları şöyle anlattı: Silah seslerini duyduk. Koştuğumuzda zaten araç kaçmıştı. Bana doğru koşan iki kişi gördüm, zaten birisi merdivenlerin oraya düşmüştü. Bacağından vurulmuş. İlk müdahaleyi ben yaptım. Bezle sardım ama sonra ambulans geldi.


