Antalya kent merkezinde infial yaratan ve duyanların kanını donduran aile içi şiddet olayı, ne yazık ki acıyla sonuçlandı. Kendisinden yaşça büyük iki ablasına "içine şeytan girdi" iddiasıyla canice saldıran 18 yaşındaki gencin hayattan kopardığı abla, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Toplumsal hafızada derin yaralar açan bu korkunç olaya ilişkin başlatılan adli soruşturma, mağdurun hayatını kaybetmesiyle birlikte seyrini değiştirerek ağırlaştırılmış suç kapsamına alındı.

Dehşet Anları Telefona Gönderilen Mesajla Başladı

Korkunç olay, Santral Mahallesi 3282 Sokak üzerinde bulunan 8 katlı bir apartmanın 4'üncü katındaki dairede meydana geldi. Aile bireylerinin evde olmadığı sırada 18 yaşındaki Muhammed Doğan, aniden 22 yaşındaki ablası Kübra Doğan'a saldırmaya başladı. Saldırganın öfkesi karşısında büyük bir korku yaşayan genç kız, bir fırsatını bularak diğer ablası Meryem Doğan'a cep telefonundan acil yardım mesajı gönderdi. Ancak gözü dönen zanlı, ev içinde kovaladığı talihsiz kızı yakalayarak boğazını sıkıp nefessiz bıraktı ve hareketsiz kalana kadar şiddet uygulamaya devam etti.

İkinci Ablayı Da Boğmaya Çalıştı

Gelen yardım mesajı üzerine hızla eve koşan abla Meryem Doğan, içeri girdiğinde kız kardeşini yerde hareketsiz yatarken buldu. Büyük bir panikle hemen 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak yardım isteyen abla, bu esnada kardeşinin ikinci hedefi oldu. Çılgına dönen saldırgan, ilk olarak ablasına yumruklar savurdu, ardından onu da boğmaya çalıştı. Bir ara dairenin balkonuna çıkarak çevreye bağıran ve etrafa tehditler savuran saldırganı sakinleştirmek mümkün olmadı. Olay yerine intikal eden polis ekipleri, açık olan daire kapısından içeri sızarak zanlıyı zor kullanarak etkisiz hale getirdi.

TBMM'de 'Çerçeve Yasa' Turu Sürüyor: Numan Kurtulmuş, Dervişoğlu İle Görüştü
TBMM'de 'Çerçeve Yasa' Turu Sürüyor: Numan Kurtulmuş, Dervişoğlu İle Görüştü
İçeriği Görüntüle

Korkunç İtiraf

Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Muhammed Doğan, çıkarıldığı mahkemece "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Zanlının ifadesinde yer alan "Ablalarımın içine şeytan girdiğini düşündüm. Şeytanı çıkarmak için boğazlarını sıktım. Eğer polisler gelmeseydi onları tamamen öldürecektim" şeklindeki soğukkanlı itirafları duyanları hayrete düşürdü. Saldırının ardından Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde entübe edilerek yoğun bakıma alınan Kübra Doğan, bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Genç kızın cansız bedeni otopsi işlemleri için adli tıp kurumu morguna sevk edildi.