Yurdun birden fazla noktasına ilk kar taneleri düşmeye başladı.

Karabük'ün Safranbolu'nun yüksek kesimlerinde etkili olan erken sezon kar yağışı, geniş ormanlık alanları beyaz örtüyle kapladı.

Sivas'ta Devrilen Cezaevi Nakil Aracında 7 Kişi Yaralandı
Sivas'ta Devrilen Cezaevi Nakil Aracında 7 Kişi Yaralandı
İçeriği Görüntüle

Sisle birleşen kar manzarası bölgeye ayrı bir güzellik kattı.

MANTAR TOPLAMAYA GELDİLER

Kar yağışının ardından doğaseverler ve yöre halkı, kanlıca mantarı toplamak için ormanlık alanlara geldi.

Ellerinde bıçak ve kovalarla karla kaplı çam ağaçları arasında mantar arayan vatandaşlar, beklemedikleri kar yağışıyla karşılaştı.

"SÜRPRİZ OLDU"

Bölgede mantar toplayan Ahmet Yılmaz, "Mantar toplamaya geldik ancak beklenmedik bir sürprizle karşılaştık, kar yağmış" dedi.

Kar altında mantar arayan vatandaşların renkli görüntüler oluşturduğu bölgede, Ömür Ahmet Kıran mevkiinin sis ve karla kaplanan doğal güzelliği drone ile havadan görüntülendi.

ÇOCUKLARIYLA EĞLENMEYE GİTTİ

Bir vatandaş da sosyal medyada gördüğü kar yağışı sonrası çocuklarıyla bölgeye gelerek karın tadını çıkardı.