Lionel Messi İspanya 2. Ligi Ekiplerinden CD Eldense’yi Satın Aldı
Arjantinli yıldız futbolcu Lionel Messi, yeşil sahalardaki kariyerinin yanı sıra kulüp yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Messi, İspanya 2. Futbol Ligi (LaLiga 2) ekiplerinden CD Eldense’nin yeni sahibi oldu.
Kulüp tarafından yapılan resmi açıklamada, "CD Eldense, Messi'nin kulüp sahibi olmasıyla yeni bir döneme başlıyor" ifadeleriyle devir doğrulandı. 1921 yılında kurulan tarihi kulüp, ligde topladığı 5 puanla 19. sırada bulunuyor.

İspanya’daki İkinci Kulüp Yatırımı
Bu satın alma, Messi’nin İspanyol futbolundaki ilk yatırımı değil. Yıldız futbolcu nisan ayında İspanya 5. Ligi ekiplerinden UE Cornella’yı da bünyesine katmıştı. Ayrıca Messi, 2023 yılında ABD ekibi Inter Miami ile yaptığı özel sözleşme kapsamında kulübün hissedarları arasında yer alıyor.





