İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Eskişehir Belediye Başkanlığı için yeniden aday gösterilmeyen Yılmaz Büyükerşen ile ilgili paylaşım yaptı.

İmamoğlu, paylaşımında, "Eskişehir Belediye Başkanımız Sayın Yılmaz Büyükerşen her zaman bilgisinden ve deneyiminden faydalanacağımız bir büyüğümüz olarak yanımızda olacak" dedi.

Vergi kaçıranları ihbar edenler 2023'te yaklaşık 15 milyon lira ödül aldı Vergi kaçıranları ihbar edenler 2023'te yaklaşık 15 milyon lira ödül aldı

Ekrem İmamoğlu, "Eskişehir'e kattıkları, ortaya koyduğu şehircilik vizyonu hepimize örnek olacak. Emeği için gönül dolusu teşekkürler" ifadelerini kullandı.

CHP'de Eskirşehir Belediye Başkanlığı için Yılmaz Büyükerşen yeniden aday gösterilmemişti.

Büyükerşen'in yerine Eskişehir Belediyesi Genel Sekreteri  Ayşe Ünlüce aday olarak açıklanmıştı.

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, Parti Meclisi'nin aldığı karar hakkında şunları söylemişti:

"Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yılmaz Büyükerşen Eskişehir'e büyük hizmetler verdi. Eskişehir'e büyük katkı koydu ve Eskişehir'in bir marka şehri olması konusunda çok büyük hizmetleri oldu. Bugün Parti Meclisimizin almış olduğu kararla bu görevi, bu bayrağı belediye başkan adayımız olarak Sayın Ayşe Ünlüce'ye devrediyor. Ayşe Ünlüce'nin Eskişehir Büyükşehir Belediye başkan adayımız olduğunu sizlerle paylaşıyorum."