İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen, Mehmet Akif Ersoy başta olmak üzere birçok ünlü isme yönelik uyuşturucu soruşturmasında çarpıcı bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran şüpheli sıfatıyla adliyeye ifadeye çağrıldı. Saran'ın evinde arama yapıldığı belirtildi.

Sadettin Saran'a yöneltilen suçlamaların uyuşturucu madde temin etmek ve uyuşturucu madde kullanılmasına imkan sağlamak olduğu öğrenildi. Ayrıca CNN Türk muhabiri Merve Tokaz canlı yayında yer verdiği iddiada, Saran'ın "uyuşturucu madde imalatı ve ticaretinden de suçlandığını söyledi.

İstanbul’da Fırtına Çatılara Zarar Verdi, Denizde Dev Dalgalar Oluştu
İstanbul’da Fırtına Çatılara Zarar Verdi, Denizde Dev Dalgalar Oluştu
İçeriği Görüntüle

Saran'ın, Fenerbahçe'nin basketbol takımı ile İtalya'da olduğu öğrenilirken; ifadeye çağrılmasının ardından Saran'ı taşıyan uçak, havalimanına indi. SaranFenerbahçe taraftarları karşıladı.

AÇIKLAMA YAPMADAN AYRILDI

Atatürk Havalimanı'ndan çıkış yapan Sadettin Saran taraftarları selamladıktan sonra aracına binerek alandan ayrıldı. Saran açıklama yapmadı.

Havalimanından görüntüler şu şekilde:

1S-2

2S-3