İş insanı Ender Alkoçlar ile bir dönemin çocuk oyuncularından Gülşah Soydan'ın küçük kızları Aslışah Alkoçlar, sosyal medya alay konusu oldu. Aynı zamanda Türk sinemasının 4 büyük kadın oyuncusundan biri Hülya Koçyiğit anneannesi, Milli takımın ve Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Selim Soydan'ın torunları olan Aslışah Alkoçlar, kendisini yaptığı yorumla sosyal medyada istemden gülünç duruma düşürdü. Anneannesi Hülya Koçyiğit ile dedesi Selim Soydan'la çekildikleri fotoğrafa, "Dedem; sağ tarafın Hülya Koçyiğit şu an , sol tarafın 30 sene öncesi" ifadesini ekledi.

"BANDANASI BENZİYOR"

Özgür Özel'den Müsavat Dervişoğlu'na ziyaret! Tarih belli oldu Özgür Özel'den Müsavat Dervişoğlu'na ziyaret! Tarih belli oldu

Aslışah Alkoçlar'ın kendisini anneannesinin gençliğine benzetmesi, sosyal medyada komik bulundu. Gelen yorumlar arasında, "Cinsiyet olarak mı?", "Bandanası benziyor", "İşi gücü benzemek. Aslışah'ın mesleği nedir bilen var mı? İşi gücü" ve "Aslışah eğer tanıdığınız bir göz doktorunuz yoksa size önerebilirim" ifadeleri yer aldı.