İhlas Haber Ajansı'nda yer alan habere göre, dün akşam saatlerinde, İzmir'in Karabağlar ilçesinde bulunan iki katlı bir evin ikinci katında korkunç bir olay yaşandı.

Edinilen bilgilere göre, 44 yaşındaki Tamer Yurtkal, üzerine konulan uzaklaştırma kararını ihlal ederek, boşanma sürecinde olduğu eşi Zahide Yurtkal'ın ikamet ettiği eve pompalı tüfekle girdi.

KADIN VE KIZI YARALANDI!

Eşini silahlı olarak karşısında gören Zahide Yurtkal, çevreye 'Kurtarın bizi' diye bağırarak yardım çağrısında bulundu. Tamer Yurtkal, evin içine girer girmez eşi Zahide'yi göğsünden pompalı tüfekle vurdu. Zahide Yurtkal kanlar içinde yere düşerken, olay sırasında evde bulunan çiftin 17 yaşındaki kızı S.Y., dirseğine saçmaların isabet etmesi sonucu hafif şekilde yaralandı. 

Hayattan koparılan kadının son sözleri yürek dağladı - 1. Resim

Eşini vurduktan sonra Tamer Yurtkal, aynı silahı kendi göğsüne doğrultarak tetiği çekti ve o da yere düştü. Olayın seslerini duyan mahalle sakinleri durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. 

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ 

Olay yerine ulaşan polis, çevre güvenliğini sağlarken, sağlık ekipleri ise Tamer ve Zahide Yurtkal'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti.

Hayattan koparılan kadının son sözleri yürek dağladı - 2. Resim

Aksaray'da ağılın çökmesi sonucu 50 küçükbaş telef oldu Aksaray'da ağılın çökmesi sonucu 50 küçükbaş telef oldu

Olay sırasında evde bulunan ve hafif yaralanan S.Y., acilen Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.