Türk futbolunu sarsan "Hakemler Dosyası" soruşturması ve ardından gelen tartışmalar devam ederken, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'na sürpriz bir destek geldi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, istifa baskısı altındaki Hacıosmanoğlu’na çiçek göndererek moral ve başarı dileklerini iletti. TFF tarafından yapılan bilgilendirmede, Bahçeli'nin gönderdiği çiçeğin üzerinde "Başarı dileklerimle, yalnız değilsin" ifadelerinin yer aldığı aktarıldı.

MHP liderinin jestine gecikmeden yanıt veren TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ise yayımladığı mesajda, "Saygıdeğer Genel Başkanım Sayın Devlet Bahçeli’ye bu anlamlı destekleri için teşekkür ediyor, ellerinden öpüyorum" sözleriyle teşekkürlerini bildirdi.




