Aralarında Fernando Muslera, Emre Çolak, Arda Turan, Emre Belözoğlu’nun olduğu 29 kişi yüksek kârlı gizli fon vaadiyle özel bir bankanın şube müdürü olan Seçil Erzan tarafından dolandırıldıklarını söyleyerek şikayetçi oldu.

İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesinde 2'si tutuklu 7 sanık hakkında açılan davanın iddianamesinde, müşteki Ömer Kahraman da dolandırıldığını öne sürdü.

FOTOĞRAFLAR SUNULDU

Seçil Erzan'ın 2023 yılında telefonla arayarak yüksek getirili fondan bahsettiğini ileri süren Kahraman, "Bu fonun yaklaşık 30-35 günlük bir vadesi olduğunu ve yüzde 20-30 arasında bir getirisinin olduğunu söyledi, hatta Fatih Terim’in de bu fona yatırım yaptığını ayrıca birçok futbolcunun da bu fonda olduğunu, bu fona her isteyenin giremeyeceğini, değerli müşterileri dahil ettiğini söyledi." iddiasında bulundu.

1-166

FOTOĞRAFLAR MAHKEMEYE SUNULDU

Yasa dışı yollarla sınırı geçmeye çalışan 4 FETÖ mensubu yakalandı Yasa dışı yollarla sınırı geçmeye çalışan 4 FETÖ mensubu yakalandı

300 bin dolarlık ilk ödemeyi banka şubesinde yaptığını iddia eden Kahraman, daha sonra Seçil Erzan'ın gönderdiği Nazlı Can'a ödeme yaptığını öne sürdü. Kahraman ifadesinde Nazlı Can'a 400 bin ve 300 bin dolarlık ödemeler yaptığını ve bu anları fotoğraflayarak Seçil Erzan'a gönderdiğini belirtti.

Kahraman çektiği kareleri savcılığa sundu ve iddianamede de yer aldı.