Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Emine Erdoğan, 19 Mayıs Coşkusunu Çocukların Sahnesinde Paylaştı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Çocuk Orkestrası ve Korosu konserine katılarak çocukların coşkusuna ortak oldu.

Etkinlik boyunca sahneye çıkan çocuklar, büyük bir özveriyle hazırladıkları eserleri hem teknik hem duygusal açıdan yüksek bir performansla sundu. Programda yer alan marşlar, türküler ve çocuk şarkıları izleyicilere bayram ruhunu bir kez daha hissettirdi.

Recep Tayyip Erdogan 1-1

Konserin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Emine Erdoğan, sahnedeki uyumun ve çocukların içtenliğinin kendilerini derinden etkilediğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

Kırımoğlu: “Çözüm, Ancak İşgalin Sona Ermesiyle Mümkün”
Kırımoğlu: “Çözüm, Ancak İşgalin Sona Ermesiyle Mümkün”
İçeriği Görüntüle

“19 Mayıs coşkusunu Cumhurbaşkanlığı Çocuk Orkestrası ve Korosu’nun konseriyle birlikte yaşadık. Çocuklarımızın içtenlikle seslendirdiği her eser gönüllerimize işledi. Sahnedeki uyumları ve başarılı performansları, sanatın birleştirici gücünü bir kez daha gösterdi. Hepsini sevgiyle kucaklıyor, her birine güzelliklerle dolu bir gelecek diliyorum.”

Etkinlik, 19 Mayıs’ın gençlere verdiği değeri bir kez daha ortaya koyarken, çocukların sanatsal eğitimine verilen önemin de altını çizdi. Hem ailelerin hem de davetlilerin yoğun ilgi gösterdiği konser, uzun süre alkışlandı.