Sosyal medya hesabından yayınladığı cesur pozlar ve çıkışlarıyla sıkça adından söz ettiren Didem Soydan, iplikten yapılmış transparan elbisesiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ünlü manken kendisini eleştiren takipçisine de cevap vermeyi ihmal etmedi.

2-161

TAKİPÇİSİNDEN ELEŞTİRİ GELDİ

Takipçileriyle etkileşim halinde olan ve sık sık yorumlarına cevap veren Didem Soydan elbisesini eleştiren takipçisine kayıtsız kalmadı. Soydan "Sadece soruyorum bu tarz bir (kıyafet demeyeceğim çünkü değil) şey giyince kendini nasıl hissediyorsun, yani amacı nedir? Gerçekten merak ediyorum" yorumuna sinirlendi.

1-210

YANITI GECİKMEDİ

Ayhan Bora Kaplan suç örgütü soruşturmasında gözaltına alınan 3 polis adliyede Ayhan Bora Kaplan suç örgütü soruşturmasında gözaltına alınan 3 polis adliyede

Ünlü manken kendisini eleştiren takipçisine "Amaç yok ben modelim marka parasını veriyor ben giyiniyorum, o para ile de geçiniyorum, his yok iş var, haftaya daha kapalı ya da daha da açık kıyafetler ile görebilirsiniz hani ben uyarayım ki sonra incinmenizi istemem" sözleriyle cevap verdi.