Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

40 yaşında İstanbul Belediye Başkanı oldum, İstanbul'u çöpten çukurdan kurtardık. 50 yaşında Başbakan oldum, şu anda 70 yaşıma merdiven dayadığım bugün aşkla, şevkle, tecrübeyle ülkeme hizmet mücadelemi sürdürüyorum. 

Haftanın filmleri belli oldu! 9 yeni film vizyona giriyor Haftanın filmleri belli oldu! 9 yeni film vizyona giriyor

Yolumu kesmek için kurulan her tuzağın bozulduğunu, her zorluğun kolaylığa dönüştüğünü gördüm. Elde ettiğimiz her başarının gerisinde milletimin hayır duasının olduğunu bilerek bir sonraki safhaya geçtik. 

Karşımda aldığım rakama göre 40 bin kişi var. Kentsel dönüşümü yaptığımız şu Rize merkezdeki şu güzellik ayrı bir gurur veriyor. Dün neydi buralar bugün ne oldu? Dükkanlar, mağazalar çalışmaya başladığında, tüm ofisler çalışmaya başladığında, herkes konutlarına yerleştiğinde, buraların ne anlama geleceğini herhalde takdir edeceksiniz.

Aradan geçe 21 yıla dönüp baktığımızda artık hiçbir şeyin aynı olmadığı kıvancını yaşıyoruz. Artık bu ülkede darbecilerin borusu ötmüyor. Artık bu ülkede cuntacıların sesi çıkmıyor. Artık bu ülkede vesayetçilerin tekeri dönmüyor. Artık bu ülkede doğmamış çocuğundan yaşlısına kadar "Ne olacak halim" endişesi taşımıyor. 

Şimdi Türkiye Yüzyılı vizyonuyla çıtayı en tepeye çıkartıyoruz. Asılar sonra milletimiz yeniden dünyada hak ettiği yeri alabileceğini görüyor. Eskisinden daha çok çalışmamız gereken bir döneme giriyoruz. Dünyada yaşananları görüyorsunuz, adeta bir ateş çemberinin ortasındayız. Hamd olsun bu ateşin ülkemize zarar vermesini önleyecek dirayete sahibiz. Karadeniz'e barış gelecekse emin olun bizimle gelecek. Suriye ve Irak'taki kardeşlerimiz güvende kalmasını biz sağlayacağız.

"KATLİAMIN DURDURULMASI BİZİM BOYNUMUZUN BORCUDUR"

Filistinli kardeşlerimizin zalimin elinden kurtarılması, Gazze'de işlenen katliamların durdurulması da bizim boynumuzun borcudur. Filistin'de çocukları, anneleri, masumları öldüren katillerin yakasından yapışmak bizim insani vazifemizdir. Bu alçakça katliamı yapanların yüzlerine gördüğümüz her yerde bunu haykırmak da bizim görevimizdir. 

Biz Filistin meselesinde gözükenden çok daha fazlasını yapıyoruz. Gazze'deki kardeşlerimizi asla çaresiz bırakmıyoruz, bırakmayacağız. 

'TÜRKİYE YÜZYILI VİZYONUYLA ÇITAYI EN TEPEYE ÇIKARTIYORUZ'

Türkiye artık milletin devletidir. Kardeşlerim, biz tüm bu gelişmeleri, Cumhuriyeti cumhurla, ülkenin imkanlarını halkla buluşturarak sağladık. Tüm sahillerimiz bir tarafına denizi bir tarafına Anadolu'yu alan her vatandaşımız bu hissiyatla güne başlıyor. Tek başına bu başarının gururu bile bize yeter.

'BU ATEŞ ÇEMBERİNİN ÜLKEMİZE ZARAR VERMESİNİ ENGELLEYECEK GÜCE SAHİBİZ'

Türkiye Yüzyılı vizyonuyla çıtayı en tepeye çıkartıyoruz. Eskisinden daha çok çalışmamız gereken bir döneme giriyoruz. Ülkemizin içinde bulunduğu çevre başta olmak üzere olan bitenleri görüyorsunuz. Ateş çemberinin ortasındayız. Bu ateş çemberinin ülkemize zarar vermesini engelleyecek güce de sahibiz. Karadeniz'e barış gelecekse bizimle gelecektir.

'FİLİSTİN'DE MASUMLARI KATLEDENLERİN YAKASINA YAPIŞACAĞIZ

Balkanlarda Kafkaslarda huzur ve barışı biz tesis edeceğiz. Filistinli kardeşlerimizin İsrail zulmünden kurtarılması, Gazze'de dünyanın gözü önünde işlenen katliamların durdurulması bizim boynumuzun borcudur. Bu ahlaksız, vicdansız, alçakça katliamı yapanları destekleyenlerin yüzüne gördüğümüz her yerde suçlarını haykırmak da tarihi sorumluluğumuzun bilincidir. Filistin'de masumları katledenlerin yakasına yapışacağız.

Gazze'deki kardeşlerimizi asla sahipsiz, çaresiz ve tek başlarına bırakmayacağız.

CHP'YE SERT TEPKİ: ÖZEL DE KILIÇDAROĞLU DA TERÖRİSTLERE SELAM GÖNDERDİ

Bay Bay Kemal kime selam verdi? Demirtaş'a Kavala'ya. Kongreyi kazanan zat da onlara selam verdi. Özel de Kılıçdaroğlu da teröristlere selam gönderdi. Al birini vur ötekine...