Çankaya Belediye Başkanı’nın tutuklanmasının ardından başlatılan protestolar, Ankara sokaklarında kararlılıkla devam ediyor. Kuğulu Park’ta başlayıp Çankaya Belediyesi’ne doğru ilerleyen yürüyüşe katılan CHP Şanlıurfa Milletvekili Avukat Mahmut Tanal, halkla birlikte Kızılay hattına doğru yürüyüşünü sürdürürken, "Her şey çok güzel olacak!" mesajıyla destek verdi.
Tanal: "İrademize Sahip Çıkıyoruz"
Yürüyüş sırasında kısa bir değerlendirme yapan CHP Şanlıurfa Milletvekili Avukat Mahmut Tanal, hukukun üstünlüğü ve seçilmişlerin iradesine vurgu yaptı. Tanal, "Halkımızla birlikte akın akın yürüyoruz. Adaletin tecelli edeceği ve her şeyin çok güzel olacağı günlere olan inancımızla buradayız. Seçilmiş belediye başkanımızın yanındayız, irademize sahip çıkıyoruz" ifadelerini kullandı.
Kuğulu Park’tan Kızılay’a
Özgür Özel ve Ali Mahir Başarır önderliğinde başlayan yürüyüş, Ankara’nın en işlek noktalarından biri olan Kızılay hattında da yoğun bir katılımla devam ediyor. Katılımcılar, "İrademize sahip çıkıyoruz" sloganlarıyla Çankaya Belediyesi'ne doğru yürürken, çevre binalardan ve araçlardan da destek sesleri yükseliyor.




