Son olarak Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrolünde yer aldığı Aile dizisinde hayat verdiği 'Serap Koruzade' karakteriyle adından söz ettiren Selin Şekerci, başarılı oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çekiyor. 

1Selin Şekerci'den Cesur Pozlar

Oyunculuğunun yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da çok konuşulan Selin Şekerci, cesur pozlarıyla sosyal medyayı sallıyor. 

DERİN DEKOLTESİYLE NEFES KESTİ

2Selin Şekerci'den Cesur Pozlar

Selin Şekerci, son olarak katıldığı bir davette giydiği uzun derin dekolteli elbisesiyle gündem oldu. Güzel oyuncunun cesur tarzına bir bakan bir daha baktı. 

3Selin Şekerci'den Cesur Pozlar

İDDİALI TARZI GÜNDEM OLDU

Netanyahu'yu alkışlayan ABD Kongresi'ne Özgür Özel'den tepki: Bu katliama ortak olmaktır Netanyahu'yu alkışlayan ABD Kongresi'ne Özgür Özel'den tepki: Bu katliama ortak olmaktır

Şekerci'nin kahverengi rengindeki elbisesindeki göbeğe kadar inen dekoltesi kusursuz fiziğini özler önüne serdi. Ünlü güzelin iddialı tarzı sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. 

4Selin Şekerci'den Cesur Pozlar

SELİN ŞEKERCİ KİMDİR?

5Selin Şekerci'den Cesur Pozlar

1989 tarihinde İzmir'de dünyaya gelen Selin Şekerci, Kavak Yelleri dizisiyle oyunculuğa adım attı. Ardından "Melekler Korusun" dizisiyle şöhreti yakalayan Şekerci, "Acı Aşk", "Kaçak Gelinler", "Yeşilçam", "Aile" gibi birçok projede yer aldı.

Editör: UHA HABER MERKEZİ