Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Kongre Merkezi'nde AK Parti milletvekilleriyle bir araya geldiği Yasama Yılı Açılış Toplantısı başladı.

Toplantıda, bugün AK Parti rozetinin takılması beklenen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay da yer aldı.

Otelin 6'ncı Katından Düştü: Durumu Ağır
Otelin 6'ncı Katından Düştü: Durumu Ağır
İçeriği Görüntüle

CUMHURBAŞKANI'NIN YANINDA OTURDU

Toplantının başında Tugay, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hemen yanında otururken görüldü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıktı.

Cemi̇l Ak Parti̇ Top

"İZMİR BUGÜN ÇOK COŞKULU"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması sırasında, AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları üyeleri coşkulu tezahüratlar yaptı.

AK Parti İzmir Gençlik Kolları üyelerinin tezahüratları üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan gülümseyerek, "İzmir bugün bir başka. Çok coşkulu" dedi.

0,236966

"GÖZTEPE Mİ KARŞIYAKA MI?"

Tezahüratların konuşmanın ilerleyen kısmında da bir süre daha devam etmesi üzerine, Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir kez daha tebessüm ederek "Bunlar göztepe mi karşıyaka mı?" diye sordu.