31 yaşındaki Amerikalı süper model Ratajkowski, 2014 ve 2015 yılları arasında Maxim dergisi tarafından dünyanın en çekici 100 kadınından biri seçilmişti.

1Emily Ratajkowski

CESUR POZLARI ÇOK KONUŞULUYOR

2Emily Ratajkowski

Ünlü top model Emily Ratajkowski, sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Ratajkowski, cesur pozlarıyla takipçilerinin nefeslerini kesmeye devam ediyor.

3Emily Ratajkowski

FİZİĞİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

Kusursuz fiziğiyle ve güzelliğiyle giydiği her kıyafeti kendine yakıştırmayı başaran Emily Ratajkowski ya da sosyal medya adıyla bildiğimiz kadarıyla Emrata her fotoğrafıyla gündem oluyor.

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nın 8. etabı Monako Grand prix'sine pek çok ünlü isim gibi model Emily Ratajkowski de katıldı.

4Emily Ratajkowski

GİYDİĞİ KIYAFETLE GÜNDEM OLDU

Emrata, Monako'daki Grand prix'ye katılırken giydiği kıyafetle yine adından söz ettirdi. Derin göğüs dekoltesi nefes kesti. 

5Emily Ratajkowski

GÖĞÜSLERİNİ SERGİLEDİ

Formula 1 ruhuna uygun olarak, üst kısmına siyah beyaz deri bir yarış ceketi giyen model göğüs dekoltesini sergilemek için düğmelerini açık bıraktı.

6Emily Ratajkowski

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, Gabby Williams'ı transfer etti Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, Gabby Williams'ı transfer etti

BİKİNİ GİYDİ

Ceketinin altına da bikini giymeyi tercih eden ünlü model, fiziğini sergilemekten çekinmedi. 

Editör: UHA HABER MERKEZİ