Çanakkale'de Truva Turizm'e ait yolcu otobüsü ile tomruk yüklü kamyon ve bir de otomobilin karıştığı kazada ilk belirlemelere göre 6 kişi hayatını kaybetti.

Kaza saat 13.00 sıralarında Çanakkale-Ezine Karayolundaki bir benzin istasyonu yakınlarında meydana geldi. Truva Turizm'e ait yolcu otobüsü tomruk yüklü kamyon ve otomobilin karıştığı kazada ilk belirlemelere göre 6 kişi hayatını kaybetti. Çok sayıda yaralının olduğu öğrenildi.

Kaza Iç-1

TOMRUKLAR YOLA SAVRULDU
Olay yerine jandarma, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından hastanelere sevk edildi. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı. Yola savrulan tomruklar ise Ezine Belediyesi ekipleri tarafından yoldan kaldırılıyor.

Çanakkale'de Zincirleme Kaza; 6 Ölü, Çok Sayıda Yaralı Var

VALİLİK'TEN AÇIKLAMA GELDİ

Çanakkale Valiliği'nden kazayla ilgili yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"10 Mayıs 2025 Cumartesi günü saat 12.45 sularında, Çanakkale-Ezine yolu Anıtyağ mevkii ilerisinde, otobüs, kamyon ve otomobilin karıştığı trafik kazası meydana gelmiştir. İlk tespitlere göre 4 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, birden fazla vatandaşımız ise ağır yaralanmıştır. Yaralılar hastanelere sevk edilerek tedavi altına alınmıştır. Kaza ile ilgili soruşturma başlatılmış olup hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar dileriz."

88887788