Bursa’nın İnegöl ilçesindeki bir sitede 6 yavru kedi başları kesilmiş halde, anne kedi kuyruğu kesilmiş halde bulundu.

Bursa'da korkunç olay! 6 yavru kedi kafası kesilmiş halde bulundu - 1. Resim

Buckingham Sarayı, Kral Charles'ın görevine geri döneceğini duyurdu Buckingham Sarayı, Kral Charles'ın görevine geri döneceğini duyurdu

Olay, dün sabah saatlerinde Ertuğrulgazi Mahallesi Ulupınar Sokak’ta bulunan bir sitede meydana geldi. Sokak kedisi kısa süre önce bir sitenin apartman girişinde 6 adet yavru dünyaya getirdi. Yavruları fark eden apartman sakinleri, kullanılmayan bebek arabasını kedilere yuva yaptılar.

Bursa'da korkunç olay! 6 yavru kedi kafası kesilmiş halde bulundu - 2. Resim

6 YAVRU BOYNU KESİLEREK ÖLDÜRÜLDÜ

Dün sabah saatlerinde ise apartmanda vahşet yaşandı. Dairesinden çıkan vatandaşlar, apartman girişi ve üst katlarda 6 yavrunun boynu kesilerek öldürüldüğünü, anne kedinin ise kuyruğunun kesilmiş olduğunu görünce şok oldu.

Bursa'da korkunç olay! 6 yavru kedi kafası kesilmiş halde bulundu - 3. Resim

Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler, vahşeti gerçekleştiren kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

Bursa'da korkunç olay! 6 yavru kedi kafası kesilmiş halde bulundu - 4. Resim

HAYVANSEVERLERDEN TEPKİ

Olay tepki gösteren hayvanseverler adına açıklama yapan İnegöl Kent Konseyi Sokak Hayvanlarını Koruma Gurup Başkanı Şebnem Erkan, "Bu tür vahşi eylemler sadece hayvanlara değil, aynı zamanda toplumun genel güvenliği ve emniyeti için de bir tehdit oluşturuyor. O şahsın burada yaşaması çocuklar, yaşlılar, kadınlar ve tüm insanlar için bir tehlikedir. Hayvanlara karşı yapılan şiddeti ve öldürülmelerini kabul etmiyoruz. Hayvanlar da bizimle birlikte yaşayan canlılardır. Onların yaşam haklarına saygı göstermek, insanlığımızın gereği ve vicdanımızın bir parçasıdır. Yetkililerden, bu tür suçlara karşı daha sıkı yasal önlemler alınmasını ve suçluların adalet önüne çıkarılmasını talep ediyoruz" dedi.

Bursa'da korkunç olay! 6 yavru kedi kafası kesilmiş halde bulundu - 5. Resim