Bazı kamu kurum ve kuruluşlarına kritik atamalar yapıldı. Atama kararları Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı.SON DAKİKA | Birol Güven’e önemli görev! Sinema Genel Müdürü olarak atandı

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararına göre, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğüne yönetmen Birol Güven getirildi.

SON DAKİKA | Birol Güven’e önemli görev! Sinema Genel Müdürü olarak atandı

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu, Birol Güven'e yeni görevinde başarılar diledi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Mumcu, şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Sinema Genel Müdürü olarak atanan Birol Güven'i tebrik ediyor görevinde başarılar diliyorum.

SON DAKİKA | Birol Güven’e önemli görev! Sinema Genel Müdürü olarak atandı

Türk sinema, dizi ve film sektörünün hem iç hem dış pazarda gelişmesine, tarihi, kültürel ve toplumsal değerlerimizin daha geniş kitlelere ulaşmasına önemli katkılarda bulunacağına inancım tamdır.

88 Demokrat üyeden Biden'a İsrail çağrısı 88 Demokrat üyeden Biden'a İsrail çağrısı

SON DAKİKA | Birol Güven’e önemli görev! Sinema Genel Müdürü olarak atandı

Görevi devreden değerli çalışma arkadaşım Erkin Yılmaz'a bugüne kadar profesyonelce yürüttüğü başarılı çalışmaları ve Türk sinema sektörünün gelişmesi yönündeki değerli katkıları için teşekkür ediyor, Telif Hakları Genel Müdürü olarak atandığı yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum. Bakanlığımıza ve sektörlerimize hayırlı olsun."