Her açıklamasıyla gündem olan Şevval Şahin cesur tarzından ödün vermiyor. 24 yaşındaki ünlü model özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık konuşuluyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa bikinili verdiği pozlarla gündem oldu.2-209

DEM’li Ceylanpınar Belediyesi, bina girişindeki "T.C." ibaresini kaldırdı! DEM’li Ceylanpınar Belediyesi, bina girişindeki "T.C." ibaresini kaldırdı!

Bikinili pozlarını ünlü isim 444 bin takipçisi bulunan Instagram hesabından "İyilik iyiliği doğurur bebeğim" notuyla paylaştı. Ünlü ismin paylaşımına beğeni ve yorum yağdı. Modellik yapmaya devam eden ünlü isim, sosyal medyadaki iddialı ve cesur paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor.1-280

ŞEVVAL ŞAHİN KİMDİR?

13 Eylül 1999'da İstanbul'da doğan Şahin, 6 yaşında Londra'da yaşamaya başladı. Buradaki Doğu Londra Üniversitesi Moda İşletmesi Bölümünde eğitim gördü. 20 finalist arasında yer aldığı Miss Turkey 2018'in 20 finalisti arasında yer aldı. 24 Eylül'de gerçekleştirilen yarışmada birinci seçildi. Bu derecesiyle birlikte, Miss World 2018'de Türkiye adına yarışmaya hak kazandı. 

3-149

8 Aralık 2018'de Sanya, Çin'de düzenlenen yarışmada teki Canan Göknil diğeri ise Özlem Süer tarafından tasarlanan iki elbise giyen Şahin, ilk 30 yarışmacı arasında yer alamadı. Yarışmaların ardından modellik yapmaktadır.