Beylikdüzü'nde ise yürüyüş yapan bir kişi, sokak köpeklerinin saldırısından kaçarak kurtuldu. Her iki olay da güvenlik kameralarına yansıdı.
Olay, 21 Şubat Cumartesi günü saat 04.00 sıralarında Başakşehir Şahintepe Mahallesi Emir Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, binada yaşayanlar tarafından beslenen kediye sokak köpekleri saldırdı. Bir süre park halindeki aracın üzerine çıkarak direnen kedi, köpeklerin saldırısından kurtulamadı. Ağır yaralanan kedi, binadakiler tarafından veterinere götürüldü. Kedi, veteriner hekimlerin tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Saldırı anı binanın güvenlik kamerasınca kaydedildi.
SON ANDA KURTULDU
Beylikdüzü, Adnan Kahveci Mahallesi'nde yürüyüş yapan bir kişi de sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Koşarak kaçan kişi, köpeklerin kovalamaktan vazgeçmesi üzerine kurtuldu. O anlar çevredeki bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
ÇOCUKLAR ÇOK KORKUYOR
Mahalle sakini Kevser Musa, sokak köpeklerinden dolayı tedirgin olduklarını belirterek, “Sabah okula giderken çocuklar köpekleri görünce çok korkuyor. Bu sokakta var, caminin olduğu sokakta da siyah bir köpek var. Çocuklar çok korkuyor. Toplanmasını istiyoruz. Belediye toplarsa daha güzel olur" dedi.



