Bakan Mahinur Özdemir Göktaş Sakla Beni'deki skandal sahne için, "Çocuklarımızı her türlü ihmal, şiddet, istismardan koruma noktasında medyayı önemli paydaşlarımızdan biri olarak gördüğümüzü her fırsatta ifade ederken, böyle bir senaryoda çocuklarımızın kullanılmış olması kesinlikle tasvip etmediğimiz ve kabul etmeyeceğimiz bir durumdur" açıklamasında bulundu.

Sakla Beni dizisi Star TV'de ilk bölümüyle ekrana geldi. Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel, Ceyda Düvenci ve Sevinç Erbulak gibi tanınmış isimleri kadrosunda bulunduran Sakla Beni dizisi, ilk bölümündeki skandal sahnelerle tepkilerin odağına yerleşti. İstismar, şiddet ve zorbalık sahnelerinin yer alması ve iki çocuğun arasında geçen, "Bu iki kişilik bir oyun, büyüklerin oynadığı bir oyun" diyaloğu izleyicileri kızdırdı.

Kütahya'da terör operasyonu: 12 gözaltı Kütahya'da terör operasyonu: 12 gözaltı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş dizi yayınlanmadan önce RTÜK'e başvurduklarını, böyle bir senaryoda çocukların kullanılmasını kesinlikle tasvip etmediklerini bildirdi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sakla Beni'deki skandal sahneye dur dedi!

Bakan Göktaş, "Çocuklarımızı her türlü ihmal, şiddet, istismardan koruma noktasında medyayı önemli paydaşlarımızdan biri olarak gördüğümüzü her fırsatta ifade ederken, böyle bir senaryoda çocuklarımızın kullanılmış olması kesinlikle tasvip etmediğimiz ve kabul etmeyeceğimiz bir durumdur" açıklamasında bulundu.