Türk sinemasının usta oyuncularından Bahar Öztan 61 yaşında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Daha önce 3 kez kanseri yenen Bahar Öztan, kolon kanseriyle nedeniyle 61 yaşında vefat etti. Öztan, bugün ikindi namazına müteakip Şakirin Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'na defnedilecek.

ÜNLÜ İSİMLERDEN BAHAR ÖZTAN PAYLAŞIMLARI

Tüm Türkiye'yi yasa boğan acı haberin ardından ünlü isimler sosyal medyadan Bahar Öztan ile ilgili paylaşımlarda bulundu.

IŞIL YÜCESOY

"Sizinle hiç tanışmadık . Ama tanışmak önemli mi? Çekilen çileyi,taşınan umudu geçilen o çetrefilli yolları hep yüreğimizde hissettik. Yeşilçam'a verdiğiniz emeği hiç unutmadık. Unutmayacağız. Güle güle BAHAR ÖZTAN. Ruhunuz şad yıldızlar yoldaşınız olsun"

AYŞEGÜL ALDİNÇ

"Eminim "Gamzeli Güzel" tanımından çok daha fazlasıydın. Savaşçı kadınlar hep daha fazlasıdır. Yaman bi marttı, seni de aldı. Rahmetin bol olsun Bahar Öztan..."

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI

"Sinemamızın kıymetli oyuncularından Bahar Öztan'ın vefatını üzüntüyle öğrendik. Sanat camiamıza ve ailesine başsağlığı diliyoruz. Allah rahmet eylesin. Mekânı cennet olsun."

CENK EREN

"Çok mücadele etti ama lanet hastalık onu bizden aldı güzel arkadaşım Türk sinemasının gamzeli güzeli mekanı cennet olsun."

HÜLYA KOÇYİĞİT

"Birbir gidiyor Yeşilçam emekçileri... Yazmak bile zor geliyor artık... Boğazımda bir düğüm... Uzun zamandır amansız hastalıkla mücadele eden, Türk sinemasının gamzeli güzeli Bahar Öztan'ın vefat haberini büyük bir üzüntü ile öğrendim. Kendisine Allahtan rahmet, tüm sevenlerine sabır diliyorum. Başımız sağ olsun."

FİLİZ AKIN

Burdur'da 3,9 büyüklüğünde deprem Burdur'da 3,9 büyüklüğünde deprem

"Rahatsızlığımdan dolayı bir süre telefonuma bakmamıştım Bu sabah açtığımda ilk Bahar'ı, o gamzeli güzelimizi kaybettiğimiz haberi çıktı karşıma ve üzülerek öğrendim ki, kolon kanseri ameliyatı için sevgi yüklü dualar yolladığımız Baharımız yok artık..."