Gençlerbirliği Kulübü'nün 6 Aralık Cumartesi günü düzenlenecek olağanüstü seçimli genel kurulu, kapasite ve teknik sorunlar nedeniyle yeni bir mekânda yapılacak. Kırmızı-siyahlı kulübün yönetim kurulu tarafından alınan kararla, seçimli genel kurul ATO Congresium'a taşınmış olup, bu önemli toplantı saat 10.00'da başlayacaktır.

Mekan değişikliğinin nedenleri

Gençlerbirliği Kulübünde 6 Aralık Cumartesi günü yapılacak olağanüstü seçimli genel kurul, ATO Congresium'a alındı.

Sinem Kobal’dan Şaşırtan Hamle: Burak Özçivit Dahil 226 Kişiyi Sildi
Sinem Kobal’dan Şaşırtan Hamle: Burak Özçivit Dahil 226 Kişiyi Sildi
İçeriği Görüntüle

Kırmızı-siyahlı kulübün açıklamasına göre çoğunluk aranmaksızın yapılacak ikinci toplantının düzenleneceği salon, yönetim kurulu kararıyla değişti.

Daha önce Nejat Uygur Konferans Salonu'nda gerçekleştirileceği duyurulan olağanüstü seçimli genel kurulun, kapasite problemi ve yaşanılabilecek teknik sorunlar sebebiyle ATO Congresium Zelve Salonu'nda yapılmasına karar verildi.

Seçimli genel kurul detayları

Genel kurul, daha önce 13 Kasım'da belirlenen aynı gündem maddeleriyle saat 10.00'da başlayacak.