Kanal D'de 18 yıldır yayınlanan polisiye dizi Arka Sokaklar, Kahramanmaraş merkezli art arda yaşanan depremlerin birinci yılına özel olarak bir bölüm çekti. DHA'da yer alan habere göre; Arka Sokaklar ekibi, Hatay'da enkazların arasında yapılan çekimler esnasında duygusal anlar yaşadı.

Çekimler için Hatay'da bulunan dizi oyuncuları Zafer Ergin, Ozan Çobanoğlu, Özlem Çınar ve Sinem Reyhan Kıroğlu, Antakya ve Defne bölgesini ziyaret ederek depremzedelerle bir araya geldiler.

Halk isyanda! İsrail'de polis Netanyahu karşıtı gösteri yapan vatandaşlarla çatıştı Halk isyanda! İsrail'de polis Netanyahu karşıtı gösteri yapan vatandaşlarla çatıştı

3 gün boyunca devam eden çekimler esnasında duygularını paylaşan oyuncu Zafer Ergin, "Şu an aynı günü burada yaşıyoruz. Üstüne bastığımız yerlerin altında birileri var mı düşüncesi bizi 15-20 gün uyutmayacak. Böyle bir plato yok. Söyleyecek söz bulamıyorum" dedi.

"YERE BASARKEN TUHAF OLUYORUM"

Set arasında açıklamalarda bulunan ve duygusal anlar yaşayan Zafer Ergin, "İçler acısı bir durumla karşı karşıyayız. Çok zor günler geçirilmiş burada. Buralar nasıl düzeltilir aklım dilime vurmuyor. Allah, bütün insanoğlunun yardımcısı olsun" diye konuştu.

Özlem Çınar da "Karışık duygular içerisindeyim. Depremin üzerinden zaman çok çabuk geçmiş. Daha önce hiç gelmemiştim. Şaşkınlıkla etrafa bakıyoruz. Gerçek bir deprem bölgesinde çekimde olduğuma inanamıyorum. Çok üzücü" diye konuştu.