Büyük paniğe yol açan olay, dün saat 16.30 sıralarında Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Yeşilbahçe Mahallesi'ndeki falezlerde yaşandı.Antalya’da panik anları: Çığlık sesleri duyan oraya koştu!

Edinilen bilgiye göre, 20 metrelik falezlerden bir kişinin düştüğünü görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın ardından olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.Antalya’da panik anları: Çığlık sesleri duyan oraya koştu!

Yurdun dört bir yanında 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu! Yurdun dört bir yanında 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu!

Belirtilen adrese giden itfaiye ekipleri, kayalık alanda acı çığlıkları atan ve isminin Kübra G.I. (28) olduğu öğrenilen kadının kurtarılması için deniz polisinden yardım talep etti.Antalya’da panik anları: Çığlık sesleri duyan oraya koştu!

Karadan olayın gerçekleştiği yerde inceleme yapan polis ekipleri, Kübra G.I.'ya ait olduğu belirlenen bir çanta buldu.Antalya’da panik anları: Çığlık sesleri duyan oraya koştu!

ÇIĞLIKLARI LİMANI İNLETTİ

Yaklaşık 3 dakikada olay yerine gelen deniz polisi ekipleri, Kübra G.I.'yı bulunduğu yerden kontrollü bir şekilde bota aldı.Antalya’da panik anları: Çığlık sesleri duyan oraya koştu!

Kaleiçi Yat Limanı'na getirilen Kübra G.I.'nın ambulansa alındığı sırada 'Kaburgalarım' diye bağırdığı ve acı çektiği görüldü.Antalya’da panik anları: Çığlık sesleri duyan oraya koştu!

İlk müdahalesi ambulansta yapılan genç kadın, tedavi için Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü.Antalya’da panik anları: Çığlık sesleri duyan oraya koştu!

Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.