Ucuz güneş gözlüklerine dikkat! Gözlerde kalıcı hasar bırakabilir Ucuz güneş gözlüklerine dikkat! Gözlerde kalıcı hasar bırakabilir

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir UraloğluAnadolu Je'in isminin ‘A Jet ’ olarak değiştiği törende konuştu.

2023 YILINDA HAVACILIKTA REKOR YOLCU SAYISINA ULAŞTIK

Törende açıklamalarda bulunan Bakan Uraloğlu, Türkiye’nin son 21 yılda özellikle havacılık alanında çok ciddi gelişmeler katettiğini belirtti.

Uraloğlu, “26 olan havalimanı sayımızı 57’ye çıkardık. Yurt dışı noktamız 60’tan 343’e çıkardık. Gerçekten ciddi bir mesafe kat ettik. 2023 yılı pandemiden sonra tam bir toparlanma yılı oldu ve yaklaşık 216 milyon yolcuyla 2023 yılını kapatmış olduk” ifadelerini kullandı.

A JET YAKIN COĞRAFYAMIZDA THY GİBİ BİR MARKA OLACAK

Havacılık da 14 tane faaliyet gösteren şirketin olduğunu anımsatan Uraloğlu, “Bunların 11 tanesi yük ve yolcu taşıyor. 3 tanesi de sadece kargo taşımacılığı üzerine faaliyet gösteriyor. A Jet eski Anadolu Jet şimdi A Jet olarak artık bundan sonra hayatını sürdürecek. Ben hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Kazasız belasız görev yapmasını Rabbimden niyaz ediyorum. Yine Türk Hava Yolları gibi A Jet’in de yakın coğrafyamızda bir marka olacağıyla ilgili bir tereddüdümüz yok. Ben şimdiden başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.