Oyuncu Afra Saraçoğlu, bir üniversitenin ödül töreninde 'En İyi Kadın Oyuncu' dahil olmak üzere 3 ödül birden aldı. Gecede 'Sizin üniversite dönemi nasıldı?" sorusuna şaşıran oyuncu, "Nasıl yani, ne alaka şu an?" şeklinde yanıt verdi. Daha sonra muhabir, "Üniversite ödül töreni, siz öğrencilikte nasıldınız?" diye soru yöneltti.

Çalışma hayatı nedeniyle Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat bölümünü dondurmak zorunda kalan oyuncu 'Başarılı bir öğrenciydim ama oyunculuk falan derken dondurmak zorunda kaldım. İnşallah devam edeceğim" dedi.

Oyuncu, muhabirle aralarında geçen diyaloğun ardından sosyal medyada eğitim hayatıyla ilgili eleştirilere maruz kaldı. Eleştirilere oyuncunun annesi Lütfiye Ayvacıkoğlu, sessiz kalmadı.

Netanyahu'yu alkışlayan ABD Kongresi'ne Özgür Özel'den tepki: Bu katliama ortak olmaktır Netanyahu'yu alkışlayan ABD Kongresi'ne Özgür Özel'den tepki: Bu katliama ortak olmaktır

ÜNİVERSİTEYİ YÜKSEK PUANLA KAZANDI

Ayvacıkoğlu kızının soruyu ilk başta yanlış anladığını belirterek şu ifadeleri kullandı: "Yüksek puanla üniversiteyi kazandı! Bir yıl da okudu çok da başarılıydı. Geri kalan yıllarını da zaten okuyup bitirmek istiyor! Çok çalıştığı için fırsatı olmadı! İngilizcesi de çok iyidir! Zaten İngiliz dili ve karşılaştırmalı edebiyat okuyordu."

Editör: UHA HABER MERKEZİ