Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle bir süre yoğun bakımda tedavi gören ve taburcu olan Madonna, 'Celebration' (Kutlama) adlı turnesine başladı. Şehir şehir gezen dünyaca ünlü şarkıcı Madonna hayranlarıyla buluşmaya devam ediyor. Canlı performansları ve sahne gösterileriyle adından söz ettiren ünlü şarkıcı, bazı hayranlarının tepkisini çekmişti.

Ünlü şarkıcının New York'taki konserine giden Michael Fellows ve Jonathan Hadden, ünlü şarkıcının sahneye geç çıktığını iddia etmiş ve dava açmıştı. Madonna, davanın reddedilmesini isteyerek, "Konserin geç başlaması nedeniyle davacılar fark edilebilir bir zarar görmedi" demişti.

Sahneye yine geç çıkmakla suçlanan Madonna'nın Washington konserine gelen hayranları Elizabeth Halper-Asefi, Mary Conoboy ile Nestor Monte Jr., yaşadıkları durumu 'saygısızlık' olarak belirtti. Madonna'nın konserine bilet alan üç kişi, Madonna'nın sahneye iki saat geç çıktığını öne sürerek şikâyette bulundu.

Hayranların avukatları; "Tüketicileri sıcak, rahatsız edici bir arenada performansı için saatlerce beklemeye zorlamak, Madonna'nın kibirli ve hayranlarına karşı tamamen saygısız olduğunun bir göstergesidir" ifadelerini kullandı.

Bakan Şimşek'ten 'başaracağız' mesajı! Tek haneli enflasyon için tarih verdi Bakan Şimşek'ten 'başaracağız' mesajı! Tek haneli enflasyon için tarih verdi