Türk sinemasının gamzeli güzeli, oyuncu Bahar Öztan kanserle olan mücadelesini kaybetti. Daha önce üç kez kanseri yenen ve son dönemde kolon kanseriyle savaşan Bahar Öztan tedavi gördüğü hastanede 61 yaşında vefat etti. Bahar Öztan'dan gelen acı haber sevenlerini ve sanat camiasını yasa boğdu.

"DUALARINIZA İHTİYACIM VAR" DEMİŞTİ

Geçtiğimiz aylarda Bahar Öztan; "Herkese selam ve sevgiler. Uzun zaman oldu yazamadım sizlere dün İstanbul’a hastaneye geldim. Benim kıymetli hocalarımın kararı önümüzdeki hafta ameliyat olacağım yönünde. Her zamanki gibi dualarınıza ve sevginize ihtiyacım var" demişti.

Ankara Valiliği'nden kuvvetli yağış uyarısı: Saat verildi Ankara Valiliği'nden kuvvetli yağış uyarısı: Saat verildi

"BÜYÜK RAHATSIZLIKLAR GEÇİRDİM"

Bahar Öztan, daha önce yaptığı açıklamada ise; "Birçok insanın kaldıramayacağı kadar büyük rahatsızlıklar geçirdim. Güçlü bir kadınım ve çok da güçlü durdum. Bunun yanı sıra sevenlerim ve sevdiklerim çok sağ olsunlar. Hayranlarım, dostlarım, arkadaşlarım hepsi bana dualarını eksik etmeyip çok güzel enerjiler gönderdiler. Onların sayesinde ben bugünlere geldim. Tabii ki hekimlerimizin büyük gayret ve çabalarıyla oldu, onları da unutmamak lazım" ifadelerini kullanmıştı.

CENAZE TÖRENİ BİLGİLERİ NETLEŞTİ

Yeşilçam fimlerinin unutulmaz oyuncularından Bahar Öztan yarın Üsküdar Şakirin Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlanacak.

Bahar Öztanbahar Öztanbahar Öztanbahar Öztanbahar Öztan

Aralarında 'Şaşkın Milyoner' ve 'Ortadirek Şaban'ın da bulunduğu pek çok Yeşilçam filminde kamera karşısına geçen Bahar Öztan, en son 2007 yılında Aşk Kapıyı Çalınca dizisiyle izleyici karşısına çıkmıştı.

OĞLU DUA İSTEMİŞTİ

Bahar Öztan’ın geçtiğimiz günlerde entübe edildiği öne sürülmüştü. Bahar Öztan’ın sağlık durumuna ilişkin oğlu Yiğit Çolak açıklama yapmış ve ‘’Annemin entübe edildiği doğru değil. Hastanede standart tedavisi devam ediyor. Yoğun bakımda da değil. Tabii her zaman dualarınızı bekliyoruz.’’ demişti.

Yeşilçam'ın 'Gamzeli Güzeli' Bahar Öztan hayatını kaybetti - Resim : 2

Öztan geçtiğimiz aylarda Instagram hesabından yeni bir paylaşımda bulunmuş ve hastane odasından yaptığı paylaşımla sağlık durumuna ilişkin sevenlerini bilgilendirmişti. Öztan paylaşımında ‘’Herkese selam ve sevgiler .Uzun zaman oldu yazamadım sizlere dün İstanbul’a Maslak acıbademe geldim benim kıymetli Hocalarımın kararı önümüzdeki hafta ameliyat olacağım yönünde. Her zamanki gibi dualarınıza ve sevginize ihtiyacım var.Türkiye’nin en kıymetli iki profesörü @drgokhandemir ve @bilgibaca ‘yı Allah başımızdan eksik etmesin ve bütün hocalarımızı’’ ifadelerine yer vermişti.

BAHAR ÖZTAN KİMDİR?

Bahar Öztan, 11 Ağustos 1962 tarihinde İskenderun, Hatay'da doğdu. Sanat hayatına reklamlarla adım attı. 'Gamzeli Güzel' olarak halk arasında tanınan sanatçı, dönemin ilgi gören fotoromanlarında da önemli roller üstlendi. Özellikle Çarli'nin Melekleri ve Barış Manço ile birlikte yer aldığı fotoromanlar, onun tanınırlığını artırdı.