İzmir'in Urla ilçesinde bir teknede meydana gelen patlama korkuttu. Patlamanın etkisiyle alev topuna dönen tekne, panik yaşayan tekne sahibi ve arkadaşını denize atlamaya zorladı. Vücutlarında yanıklar oluşan yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan yaralıların durumunun stabil olduğu öğrenildi. Patlamanın sebebinin ise elektrik kontağı olduğu tahmin ediliyor. Olay, saat 16.30 sıralarında Urla ilçesi İskele Limanı'nda meydana geldi. Arızalı olduğu ileri sürülen 3 milyon lira değerindeki teknede henüz belirlenemeyen bir sebeple patlama meydana geldi.

İzmir'de dehşet veren patlama: Tekne alevler içinde kaldı! - 1. Resim

TEKNE BATTI!

Tekne patlama sonrası alev topuna dönerken, bu esnada teknenin üzerinde bulunan tekne sahibi İ.S. ile arkadaşı T.T. canlarını denize atlayarak kurtardı. İhbar üzerine bölgeye deniz polisi, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Polyester tekne alevlere teslim olurken, gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Ekiplerin çabası yetersiz kalırken, tekne battı. Yangın esnasında çıkan kara dumanlar ise gökyüzünü kapladı. Korku dolu anlar vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

İzmir'de dehşet veren patlama: Tekne alevler içinde kaldı! - 2. Resim

Şanlıurfaspor, 1. Lig'de yarın lider Eyüpspor'u ağırlayacak Şanlıurfaspor, 1. Lig'de yarın lider Eyüpspor'u ağırlayacak

2 YARALI!

Vücutlarında yanıklar oluşan 2 kişi hastaneye kaldırıldı. Öte yandan, denize atlayan tekne sahibi ile arkadaşının vücutlarında yanıklar oluştuğu ve çevredeki vatandaşların yardımıyla denizden çıkarılarak, ambulansla çevredeki hastanelere kaldırıldığı öğrenildi. Yangının çıkış sebebiyle ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü belirtildi.